13Oct 2015

Q1: When did your company establish?

Answer: Zhonglan Industry was established in 1996.

Q2: How many years have you exported the glycolic acid? What is the glycolic acid packing?

Answer: We have exported glycolic acid for 10 years.

for 99% powder  is 25kg/drum 9tons/20FCL;

for 70% liquid :250kgs/drum,20tons/20FCL or according to the customers’demand

Q3: What information should I let you know if I want to get a quotation?

Answer: (1)Quality, such as: Assay, Purity, or single impurity; (2)Quantity; (3)Standard.

Q4: How to make the payment?

Answer: T/T in advance is highly recommended. We can accept L/C, 100% DP at sight as well.

Q5: When will you deliver the goods?

Answer: For sample (less than 1kg), within 3 working days after payment; for large orders

(more than 1MT), within 7-10 working days after payment.

Q6: How will you deliver the goods?

Answer: We have strong shipping forwarder in Qingdao, Shanghai .

You also can choose your own shipping forwarder.

Q7: When will we receive the goods?

Answer: For samples, we will send by TNT/DHL/FEDEX/UPS express,

it takes about 3-5 days; for large orders, it will depend on the shipping date.

Q8: What if we find your products unsatisfied?

Answer: We will send you a COA (Certificate of Analysis) to you first for you to confirm the quality. If you find our product not confirm with the CA, please show us your test result.

We will refund you once we confirm that.

Any more question, pls contact us at any time, we will reply you as soon as possible. welcome visit us.~~~~

 

 

FacebookTwitterLinkedInGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *